Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja jättää tehtävänsä

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja jättää tehtävänsä

Julkaistu: 23.09.2022

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Arto Saarikoski jättää tehtävänsä syyskuussa. Yhdistyksen hallitus on aloittanut uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin.

Arto Saarikoski on työskennellyt toiminnanjohtajana Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksessä vuodesta 1998 lähtien. Yli kaksi vuosikymmentä kestäneen uransa aikana Saarikoski on tehnyt asiantuntevaa ja tärkeää edunvalvonta- ja neuvontatyötä Pohjanmaan ja Keski-Pohjamaan alueen taloyhtiöiden hyväksi.  Yhdistyksen hallitus ja viestintäassistentti kiittävät Saarikoskea yhteisistä työvuosista tämän luovuttaessa viestikapulan tulevalle seuraajalleen.

Uutta toiminnanjohtajaa etsitään Vaasaan

Yhdistyksen hallitus on aloittanut uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin. Toiminnanjohtajan työtehtäviin kuuluvat pääpiirteissään yhdistyksen hallinnolliset tehtävät ja jäsenhankinta, sekä jäsentaloyhtiöiden edustajien suomen- ja ruotsinkielinen lakineuvonta. Yhdistyksen toimipiste sijaitsee Vaasassa. Hallitus toivoo löytävänsä Saarikoskelle seuraajan syksyn aikana.

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys on Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla toimiva Suomen Kiinteistöliiton aluejärjestö. Yhdistyksen 630 jäsentaloyhtiössä asuu yli 25.000 asukasta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.